skip to Main Content

Team

Maurice Berghout

Maurice Berghout

Maurice is gespecialiseerd in het analyseren en behandelen van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Hij is een MSc sportfysiotherapeut en past o.a. dry neelding toe als vorm van behandelen. Verder maakt het gericht trainen een groot deel uit van zijn behandelingen om complexe gezondheidsproblemen onder controle te krijgen.

Maurice heeft jarenlang verschillende wereldkampioenen squash begeleid op het hoogste internationale niveau. Met veel ervaring en veel persoonlijke aandacht kan hij ook jóu helpen van je klachten af te komen.

Melvin De Wolf

Melvin de Wolf

Melvin is sinds 2017 werkzaam als fysiotherapeut en blijft zich ontwikkelen door 2 dagen in de week te werken als fysiotherapeut bij twee voetbalclubs. Hij is snel en resultaatgericht en werkt daarnaast graag samen met andere specialisten zowel binnen als buiten de praktijk.

Melvin maakt graag gebruik van de meest recente behandelmethodes met als doel de oorzaak en beperkingen van de klacht aan te pakken om de patiënt zo snel mogelijk weer op eigen niveau te kunnen laten functioneren.

Maartje

Maartje van der Vis

Maartje is sinds 2016 met veel plezier aan het werk als fysiotherapeut. Ze speelde daarnaast jarenlang hockey in de hoofdklasse bij THC Hurley. Deze sportachtergrond en ervaring neemt zij mee in haar werk.

Door middel van haar persoonlijke en actieve aanpak maakt zij graag samen met jou een behandelplan om de oorzaak van de klacht aan te pakken, en een behandeling te kiezen die past bij je klacht én bij jou.

Back To Top